VELİ AKADEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Değerli Velimiz, Okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul’daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan "Veli Akademileri" kapsamında okulumuzda aşağıda bilgileri sunulan 6 (altı) İstanbul Veli Akademileri eğitimi düzenlenecektir.
  • Okul Kültürü
  • Aile İçi İlişkiler: “Biz Bir Aileyiz”
  • Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme
  • Okuma Kültürü