Nis

Bizler de İTO Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak 2 Nisan Salı günü Dünya Otizm gününde dikkat çekmek , onların yanında olduğumuzu hissettirmek için kırmızılarımızı giyindik ve yüreğimizin  onlarla birlikte atmasına izin verdik...

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü kutlu olsun. 18 mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü vitrin çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1 - 7 Mart deprem farkindalik haftasi sebebiyle okulumuzda çök kapan tütün tatbikati yapılmıştır.

öğrenci meclisleri projesi kapsamında gerçekleştirilmiş yeşilay haftası etkinliği

Şbt

Sıfır atık projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz Beyoğlu geri dönüşüm atık tesisinde süt ve meyve suyu kutularıyla minyatür kıyafet tasarım atölyesine katılım sağlamışlardır.

Şbt

Dilimzin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda dev bir bulmaca panosu hazırlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine temel yangın eğitimi verilmiştir.

Şbt

Güzellik bölümü olan 11 D ve 9 F sınıflarında öğrencilerimizin yapmış olduğu plastik makyaj uygulamaları çalışmaları. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

8 Ocak - 14 Ocak haftası enerji verimliliği haftası sebebiyle enerji verimliliğini öğrencilerimize anlatmak ve toplumda yaygınlaştırmak için sınıflarımızda çeşitl etkinlikler düzenlenmiştir. Sınıflarda öğretmenlerimiz tarafından sunumlar gerçekleştirilmiştir.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında gün içinde pek kullanmadığımız Türkçemize yerleşik sözcüklerimizle tanışıyoruz. Proje kapsamında Mehmet Akif ERSOY'un yazmış olduğu Safahat adlı eserden liseliler arası çevrim içi bilgi yarışması yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Kas

12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü kapsamında öğrencilerimize çeşitli eğitimler verilmiştir.

Kas

Ekm

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yılda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenle Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde kutlanmıştır. Bu kutlu günün anısına okulumuz moda tasarımı öğretmen ve öğrencileri tarafından istanbulun tüm güzelliklerini içeren pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.