İSTANBUL / BEYOĞLU - İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Mesleki Gelişim Atölyesi dersinde Yüksek yapıtlar konusunda öğrencilerinizin çeşitli geri dönüşüm malzemesi kullarak yaptıkları tasarımlar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri HOPE ALKAZAR da dijital sergiye katılmışlardır. Ardından el sanatları atölyesi düzenlenmiştir.

Ara

Okul Müdürümüz Müzeyyen ÖZTÜRK ve öğrencilerimizle birlikte Haliç kongre merkezinde gerçekleşen 9.Türkiye inovasyon haftası etkinliklerine katıldık.

Ara

11.Sınıf öğrencileri Astronomi ve uzay dersinde öğrendikleri teorik bilgileri yaparak yaşayarak öğrenme modeline uygun bir şekilde performans ödevine dönüştürdüler. Okul koridorlarında sergilediler. Emeği geçen fizik öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

10. Sınıf öğrencileri fizik dersinde öğrendikleri teorik bilgileri yaparak yaşayarak öğrenme modeline uygun bir şekilde performans ödevine dönüştürdüler. Okul koridorlarında sergilediler. Emeği geçen fizik öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

9. Sınıf öğrencileri fizik dersinde öğrendikleri teorik bilgileri yaparak yaşayarak öğrenme modeline uygun bir şekilde performans ödevine dönüştürdüler. Okul koridorlarında sergilediler. Emeği geçen fizik öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Kimya öğretmeni Hatice S. DUMAN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Abdurrahman COŞKUN okulumuz öğrencilerininde katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler günü için Taksim meydanı Atatürk Anıtı önüne  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Levent YAZICI ile birlikte Çelenk koyma törenine katılmışlardır.Törene katılan Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz da deprem anında yapılması gereken Çök - Kapan - Tutun tatbikatı yapılmıştır. Tüm öğrencilerimiz deprem anında yapılması gerekenler hakkında okulumuz Coğrafya Öğretmeni Murat Arslan tarafından sivil savunma kulübü etkinlikleri kapsaminda bilgilendirilmiştir.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Diyebet hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Kimya Öğretmeni Hatice Sonnur DUMAN tarafından 23 Ekim Dünya mol günü kutlaması yapılmıştır. Hazırlanan materyaller okul panosunda sergilenmiştir.

Ekm

Her ay düzenli bir şekilde yaptığımız 1. Kariyer Planlama Sınavını 40 öğrencimizle başlattık.

Ağu

Zaferimizin 100. yılı hepimize kutlu olsun. Başta  Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve saygı ile anıyoruz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Tasarım Çalısmaları