Müslüman bilim insanı El Cezeri´nin 13´üncü yüzyılda kaleme aldığı Kitab-ül Hiyel´deki makine çizimlerinin çalışır makinelere dönüştürüldüğü Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri sergisini ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuz 12A sınıf öğrencileri öğretmenlerimiz Hanife KAHRAMAN ve Senanur GÜNDOĞAR refakatinde İstanbul’da modanın kalbinin attığı Nişantaşı’nda, son teknolojiyle yenilenmiş, tarihi Sadrazam Sait Paşa Konağı’nda hizmet veren İstanbul Moda Akademisini ziyaret ettiler.

İMA’da eğitim alan öğrenciler; sektörün ileri gelenleri, ünlü tasarımcılar ve büyük firmalarla bir araya gelip projeler geliştirme, yeteneklerini keşfederken, sektöre dair geniş bir çevre edinme ve stajla birlikte kendilerine iş fırsatları yaratabilme ayrıcalığına sahiptir olmaktadır.