Ekm

6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenle Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde kutlanmıştır. Bu kutlu günün anısına okulumuz moda tasarımı öğretmen ve öğrencileri tarafından istanbulun tüm güzelliklerini içeren pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber’in muştusuyla fetholunan şehri yine o fethi yapanların torunları işgalden kurtardı. Okulumuzca hazırlanan şehrimizin kutlu kurtuluşunun 100.yıl etkinliğinde sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

May

İstiklalimizin ve milli egemenliğimizin fitilini ateşleyen o ilk adımı hep hatırlıyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı bu duygularla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Kütüphane Haftası; Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır. Haftanın amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir. Hafta süresince kütüphanenin önemi, kütüphaneciliğin sorunları kamuoyuna duyurulur. Okullarda kütüphanenin yararlarından söz edilir. Kütüphanelerde uyulması gereken kurallar öğretilir.

18 Mart Çanakkale zaferimizin 108. Yılı okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Battaniye, eldiven, uyku tulumundan sonra şimdi de atölyelerimizde afet bölgesindeki vatandaşlarımız için çadır dikimine başlandı. Türkiye tek yürek oldu. Bu yüreğin çarpması için üreten okullar olarak çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Atölyelerde diktiğimiz battaniyelerle tedarik ettiğimiz ihtiyaç ürünlerini afet bölgesine yolladık. Emeğimizin gücüyle depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Ock

9. Ve 10. Sınıf biyoloji performans ödevleri okul koridorlarında sergilendi.

Ock

11 A  Sınıfının Tekstil Yüzey ve Malzemeleri dersi için Moda Tasarım Öğretmeni Selen Kaplan' nın  verdiği performans ödevi olan  " Tişört  ve pantolon üzerine baskı çalışmaları " öğrencilerin kendi zevkleri doğrultusunda  tamamlanmıştır. Hepsinin emeklerine sağlık...

Ock

9-A sınıfı öğrencileri Topkapı iplik fabrikasına giderek iplik yapımını yerinde görmüşlerdir.

Ara

Güzellik ve saç bakım Hizmetleri alanı Makyaj uygulama dersi fantastik makyaj tasarım ve uygulamaları bölüm öğretmenlerimizden Yasemin AYNA ve Damla ATAOL tarafından yaptırılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.