2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Tasarım Çalısmaları

May

12/A ,12/ATP ve 11/B  sınıflarının drapaj dersinde atık malzeme değerlendirilmesi  ve tasarım  performans çalışmaları okulumuz koridorlarında sergilendiç Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Eğitim Faaliyetleri kapsamında 06.05.2022 tarihinde, idaremiz İstanbul Ticaret Odasi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.  Sınıf öğrencilerinden oluşan   toplam 51 öğrenciye sınıf içerisinde Polislik Mesleği ve Temel Polislik, Güvenli İnternet Kullanımı ,Güvenli İnternet, Siber Zorbalık hususlarında eğitim tertip edilmiştir.

Nis

23 Nisan 1920 tarihi, bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm resmi ve özel okullarda eş zamanlı "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Tatbikat okullarda saat 11:30'da sirenlerin çalmasıyla başladı. Tüm öğrencilerin katıldığı gerçeği aratmayan tatbikat AFAD, Türk Kızılay, UMKE, Mag Ame ve Türkiye İzcileri ekipleri koordinasyonunda gerçekleşti.